Stephen Curry va anotar 27 punts per als Warriors de Golden State, que estan a un sol triomf d'aconseguir el millor inici de temporada de la història de l'NBA després de derrotar els Bulls de Chicago per 106-94. Amb la seva victòria l'equip de Golden State va igualar la marca de 14 victòries seguides (i sense cap derrota) en l'inici de temporada dels Celtics de Boston de la temporada 1957-58.

Els Warriors, que disposes d'un Curry estelar, són un dels únics cinc equips de la història de la lliga que han tingut un inici de temporada amb un balanç de 14-0. Pau Gasol va aconseguir un doble-doble, amb 14 punts i 10 rebots, però no va poder evitar el triomf dels d'Oakland. Mirotic va destacar amb 18 punts i 10 rebots.

Per la seva banda, Marc Gasol va liderar els Grizzlies de Memphis davant els Rockets de Houston (96-84) amb el primer triple-doble de la seva carrera: 16 punts, 11 rebots i 11 assistències. L'exjugador del Bàsquet Manresa, Serge Ibaka, va anotar 8 punts en la derrota dels Thunder d'Ocklahoma davant els Knicks de Nova York, i Ricky Rubio 12, en l'ensopegada dels Timerwolves de Minnesota davant els Pistons de Detroit.