L'arribada del fred necessari i la retirada del vent, que havia molestat dissabte, va ajudar a tancar la primera edició del Vila de Santpedor de múixing de terra, que a més era Campionat de Catalunya, que s'ha disputat durant tot el cap de setmana amb 92 participants totals. Les baixes temperatures van facilitar les evolucions dels gossos i dels seus conductors, que el dia anterior s'havien hagut de protegir amb ulleres de la sorra que empenyia el vent.

Pel que fa als resultats, en les especialitats de tir, Òscar Lapeña (CET) va aconseguir la victòria en sis gossos. En les proves de quatre animals, Ariadna Lomeña (AEM) va ser campiona en DR4 i Lluís Cruiz (CET) en quatre nòrdics; finalment, en dos gossos, Jan Rigol (CET) va vèncer en DR2I, Xavier Tarifa (GosCat) es va imposar en DS2 i Santiago del Valle (GosCat) va ser el millor en DS2N, amb gossos nòrdics.

En les proves de bicicleta, triomf per a Marta Barrufet (CCLF) en BWS; de Víctor Carrasco (AEM) en BMS, de Francisco Justicia (AEM) en BMV i de Santiago del Valle en BM. Finalment, en el canicròs, Lluís Guilera (GosCat) va vèncer en CMJ1, Lali Masriera (AEM) es va imposar en CWS i Daniel Artero, del seu mateix equip, va vèncer en CMS. Carlos Andújar (KNSTK) va ser el millor en CMVA i Miquel Font (AEM) va guanyar en la categoria de CMVB.