BARÇA CBS/JOVIAT

?BARÇA CBS. Farrés, Majó, Iglesias, Navarro, Flores -cinc inicial- Alegre, Sagricia, López, Gaspar, Hernández ?JOVIAT. Tarragó 8, S. Beltran 9, Puiggròs 19, Soler, N. Beltran 3 -cinc inicial- Subirana 2, Rodríguez 2, Sánchez 7, Clotet 8, Martí 5 ?ÀRBITRES:López i Maco ?pARCIALS:17-21, 25-33, 41-39, 61-63

La Joviat va obtenir un triomf molt treballat a la pista del Barça CBS, al qual va derrotar per dos punts de diferència (61-63). Amb aquesta victòria, el conjunt manresà s'assegura el cinquè lloc, i per tant seguirà al grup de les vuit millors de Preferent en la segona fase de la competició. Les bagenques van començar fortes i van fer un parcial de 0-7. Tot seguit el Barça va reaccionar i va forçar errors de les visitants, però no va poder retallar les diferències i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 25-33.

A la represa les blaugranes van capgirar el marcador gràcies a la seva defensa zonal, que va col·lapsar unes bagenques que no van anotar en els cinc minuts inicials (41-39 al final del tercer parcial). En el darrer quart la Joviat va sortir amb les idees clares i van tenir millors opcions en atac. Això li va permetre acabar guanyant el duel en un final amb molta igualtat entre els dos equips.