L'Esparreguera va sumar els tres punts després d'imposar-se al Montcada per 4-2 en un partit molt tàctic.

El conjunt visitant va plantejar un sistema que va sorprendre l'equip local. L'entrenador del Montcada va decidir sortir des de l'inici amb el porter jugador. Aquesta situació va sorprendre el conjunt de casa. Malgrat tot, els locals van saber enfrontar-se a aquesta situació i van aconseguir treure un resultat molt positiu. Després d'anades i vingudes l'Esparreguera al minut 5 de partit va desfer l'empat al marcador. Tot i això, els locals no aconseguien agafar el control del partit. Els jugadors del Montcada, però, no van abaixar els braços i van reaccionar. Al minut 15 de partit els visitants marcaven l'empat a 1. L'Esparreguera va continuar jugant la seva tàctica i abans del descans van trobar la recompensa. Al minut 16 marcaven el 2-1. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la represa la dinàmica no va canviar. Els visitants, amb el sistema de cinc, buscaven igualar el partit. Els locals van aconseguir ampliar el marcador fins al 3-1. A partir d'aquest gol, els visitants van prémer molt i van aconseguir equilibrar el partit. Gràcies a aquesta pressió, el Montcada va marcar el 3-2.