El Sallent no troba la manera de guanyar el seu primer partit a domicili. Ahir a Lliçà de Vall, els bagencs van disputar un partit molt equilibrat, però els punts es van quedar finalment a casa.

A la primera part, tot i que els dos conjunts van disposar d'ocasions per marcar, el marcador va quedar-se com a l'inici. A la represa es va avançar el Lliçà de Vall amb un xut a la frontal de l'àrea ajustat al pal de William (min. 51); Víctor va fer el 2 a 0 el minut 67, però dos minuts després, Besora tornava a posar el Sallent dins el partit amb el 2 a 1. D'aquí fins al final, intents dels sallentins per empatar, sense sort de cara a porteria.

Diumenge vinent (16 h), l'equip de Jordi Capellas rebrà la visita del Joanenc en un duel de rivalitat bagenca i de vital importància per als dos equips.