Després d'un inici de temporada un xic irregular sembla que l'equip ha agafat una bona dinàmica i ja té quatre victòries seguides, que l'han situat a la zona alta del grup 2 de la Copa Catalunya (és el quart classificat). El repte d'aquest cap de setmana era majúscul amb la visita del potent AE Boet Mataró, però tots els ingredients mostraven que podia ser un partidàs, tal com va succeir.

Amb un pavelló ple a vessar tots dos equips van mostrar un gran encert en atac. El conjunt de Toni Manyosas, però, va començar l'enfrontament amb certs dubtes. El Mataró es mostrava molt encertat en atac i en aquests primers deu minuts ja havia anotat quatre triples. Tot i això els bagencs van reaccionar al tram final i en acabar els deu primers minuts només perdien de sis punts (18-24). El segon quart va seguir el mateix ritme anotador que el primer però ara l'encert en el llançament de tres punts era dels artesencs gràcies a quatre triples anotats per Illa. La igualtat era tan manifestat que el resultat al descans era d'empat a quaranta-sis punts. Al tercer quart el ritme anotador de tots dos equips va baixar ja que el nivell defensiu va pujar.