El Bàsquet Sant Boi va errar dos tirs lliures decisius al darrer instant i el Vilatorrada va assegurar el rebot defensiu. Aquest va ser l'epíleg de la dramàtica victòria del conjunt joanenc en un partit que perfectament hagués pogut decidir-se a la pròrroga. A més la victòria té la importància d'haver derrotat un rival molt complicat a la seva pista com és el Sant Boi. Fins a aquest moment només havia perdut un partit al seu feu.

Podria dir-se que durant la primera meitat els bagencs van portar el partit bastant controlat tot i que les diferències no eren àmplies (32-37 al descans). En qualsevol moment s'esperava la reacció del conjunt del Baix Llobregat i va arribar al tercer quart amb un parcial de 18-14 que deixava el partit totalment per decidir al final. Els locals van collar en defensa i el Vilatorrada ho va notar en escreix.