El Bayern no va especular a l'Allianz Arena i va golejar de forma rotunda el conjunt grec de l'Olympiacos, per 4-0. L'equip de Pep Guardiola ja havia fet en el descans tres gols, els de Douglas Costa, Lewandowski i Thomas Müller. Va arrodonir Coman, que va deixar els muniquesos com a líders en solitari del grup F amb 12 punts. Els grecs en tenen 9, mentre que l'Arsenal encara és viu (amb 6 punts) després de derrotar per 3-0 el Dinamo de Zagreb, amb dos gols que va fer Alexis i un Ozil. En l'última de les jornades, Olympiacos-Arsenal.

En el grup G, el Porto de Casillas va rebre un dolorós 0-2 a casa per part del Dinamo de Kíev. En canvi, el Chelsea de Mourinho va clavar un 0-4 al camp del Maccabi Tel Aviv.

Per la seva banda, el València no va treure res de la seva visita al camp del Zenit de Sant Petersburg i la derrota per 2-0 li complica més la classificació per a la següent ronda. Shatov i Dzyuba van plasmar en el marcador la superioritat dels russos, dominadors durant tot el partit. El València s'ho jugarà tot, al seu camp de Mestalla, en l'última de les jornades de la fase de grups i contra el conjunt francès de l'Olympique de Lió, que ahir va perdre en l'altre partit de la jornada del grup H.

Benítez, amb ganes de revenja

El Reial Madrid juga aquesta tarda al camp del Xàhktar Donetsk sense haver de patir per la seva classificació per als vuitens de final però amb l'espina ben clavada pel recent 0-4 amb el Barça. El seu entrenador, Rafa Benítez, deia ahir en la roda de premsa que "tenim unes enormes ganes de revenja, el partit al Bernabéu de dissabte ens va doldre, i el que hem de fer és mirar endavant, no pensar-hi més".

Va agrair el suport que li va donar el president Florentino Pérez, dilluns en la seva compareixença especial: "sí, és un detall del president i de la directiva. Estem bastant units, i començant pels jugadors. Amb Cristiano Ronaldo jo no hi tinc cap problema, és un grandíssim jugador, clau per al Madrid".