Els ballarins del Frak Manresa es van desplaçar a Cubelles per tal de prendre part en la competició que es va celebrar en aquesta població del Garraf. Els resultats obtinguts van ser força positius.

En la categoria estàndard, i en el grup sènior-3 (2a Territ.), tercera posició final d'Antonio Campillo i Isabel Juanpera. En 2a B-Nacional, eren segons Joan Moreno i Anna Jofre. En 2a A, tercera posició per a Juanjo Soriano i Juana Galera. En sènior 3A-Nacional, segona plaça de Joan Mayola i Teresa Morente entre vint parelles, i Medir Soler i Carme Vinagre eren novens a la fi de la jornada. En sènior 3A internacional, Manel Vicente i Fina Guàrdia eren dotzens; també va participar aquesta parella en el campionat open +45 i va assolir una novena plaça; en el mateix grup, Juanjo Soriano-Juana Galera van situar-se en el lloc 23è.

Quant a la modalitat dels balls llatins, Vicente-Guàrdia eren els tercers en la seva categoria dins de la competició de rànquing. Soler i Vinagre van ser els quarts dins de la seva i Campillo-Juanpera es van posicionar en una segona posició meritòria en sènior-3.