La nota positiva per als jugadors d'esquaix del gimnàs Nat's de Sant Fruitós, a la segona jornada de la Lliga Nacional, va ser a càrrec de

l'equip de veterans en la visita al Tipi Park de Santa Cristina d'Aro, on va aconseguir la victòria per un resultat d'1-3. Aquest resultat és important, ja que els empordanesos són rivals directes en la classificació pels play-off final.

Joan Casahuga va imposar-se a

Flores per 1-3. Els locals igualaven amb la victòria de Brophy sobre Toni Reillo per 3-1. La victòria en el duel amb els gironins arribava amb el partit de Jordi Hernández amb Daniel Olmedo, a qui vencia per un igualadíssim 2-3.

A Segona Divisió, el Nat's rebia el Club Tennis de Sabadell, màxim aspirant a pujar a Primera Divisió. Joan Casahuga va perdre per 1-3 contra Eric Zabalbeascoa. Pel que fa a Jordi Nova, va tenir opcions en el seu duel amb Sergi Planas (amb un 13-15 al segon joc) però també va perdre per 1-3. Toni Reillo no va superar Jordi Gisnert (0-3) i es va consumat la clara derrota quan Jordi Hernández perdia davant de Lluís Vilalta (1-3). Els fruitosencs van trobar a faltar David Llibre.

Finalment, en Tercera Catalana el Nat's B es va desplaçar a pista del SAF UAB de Cerdanyola i va perdre (3-1). Cristian Casals va ser qui va donar el punt en vèncer Javi Beneitez per 0-3. En canvi, no van poder sumar Josep Porta, Carles Anguera i Aleix Roselló.