Gironella ha estrenat equip de volei. Amb l'objectiu de tirar endavant i créixer ben aviat, un grup de jugadores ha fundat el Club Volei Gironella, amb el que tenen previst federar-se i començar a competir de manera oficial la temporada que ve. Així ho explica Laura Racero, directora tècnica del club, qui també té experiència en l´àmbit com a jugadora i entrenadora.

Racero confia que aquest sigui el naixement d´un projecte que creixi amb el pas del temps per arribar a un club amb una escola d´iniciació al voleibol de cara als propers anys. Així, es podria difondre aquesta pràctica esportiva i fer-ne promoció a les diferents escoles de Gironella i es podria comptar amb diferents categories federades.

La presidenta, secretària i tresorera del nou club esportiu gironellenc són l´Anna Marginet, l´Imma Armengol i la Fina Lladó.

El Club Volei Gironella està obert a tothom i es vol crear un equip masculí per a poder tenir representació en ambdues categories. Tot i així, a hores d'ara el club el formen una vintena de noies d´entre 12 i 16 anys que realitzaran partits amistosos per anar perfeccionant la seva tècnica.

Des del club s´informa que s´està obert a noves incorporacions, tant a nivell d´esportistes com de socis i col·laboradors, per poder fer créixer l´associació a nivell esportiu i econòmic. És per això que qui ho vulgui pot posar-se en contacte a través de correu electrònic a voleigironella@gmail.com o bé, trucant al 628 339 671.