El Reial Madrid va estar a punt de convertir en un malson un partit que havia de servir per llepar-se les ferides ocasionades pel Barça dissabte passat. Els blancs guanyaven per un clar 0-4 al minut 78 de partit, però tres gols gairebé consecutius d'un devaluat i exiliat Xakhtar Donetsk van fer patir l'equip de Rafa Benítez, que, tot i això, assegura el primer lloc del grup.

Cristiano Ronaldo, a la primera part, i Modric, Carvajal i, novament, el portuguès, a la represa, van situar un marcador gairebé definitiu, però un estúpid penal de Casemiro, transformat per Alex Teixeira, un gol de Dentinho i un altre de l'autor de la primera anotació van provocar que els blancs acabessin demanant l'hora. Paral·lelament, el PSG va apallissar per 0-5 el Malmö en la tornada a casa d'Ibrahimovic, que va fer un gol.

Per la seva banda, l'Atlètic de Madrid va guanyar per 2-0 el Galatasaray, amb un gol a cada part de Griezmann, i empata a punts amb el Benfica, que va haver d'arrencar un empat a 2-2 del camp de l'Astana quan perdia per 2-0. Dos gols d'un exatlètic, Raúl Jiménez, provoquen que els matalassers hagin de vèncer ara a Da Luz, en l'última jornada, per ser primers de grup.

Qui ha acabat el seu camí a la Champions és el Sevilla, que va caure golejat (4-2) a Mönchengladbach. Stindl, en dues ocasions, Johnson i Raffael van marcar pels alemanys, i Vitolo i Banega pels andalusos. Aquests gols poden ser importants ja que, tot i que els dos equips estan eliminats, si hi ha empat a punts el Sevilla aniria a la Lliga Europa. En l'altre partit, la Juventus es va situar primera amb un gol de Mandzukic.

Finalment, el Manchester United viurà una final a Wolfsburg en la darrera jornada. Els red devils no van ser capaços de superar el PSV Eindhoven a casa (0-0) i han de guanyar a Alemanya per evitar que un triomf dels holandesos sobre un CSKA eliminat els faci anar a jugar la Lliga Europa. La culpa, del porter rus, Akinfeev, que es va fer un gol en pròpia porta i en va rebre un de Schürrle.