Aquest divendres, i a partir de les 19.30 hores, el Teatre Comarcal de Solsona acollirà la quinzena edició de la Nit de l'Esport, organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès,

l'Ajuntament i el Consell Esportiu per reconèixer els mèrits assolits pels esportistes de la comarca en els darrers mesos. La festa arriba a l'edició del 2015 amb plena salut i 5 equips federats i 16 esportistes d'alt nivell nominats.

Durant l'acte es reconeixerà els que han destacat en les diferents categories: els cinc equips federats (3 de bàsquet, 2 de futbol) més els setze esportistes individuals. I es fa el lliurament del Premi Premsa a una entitat, el Premi Popular i una menció especial, que en- guany és per al Club Futbol Solsona. Pel que fa a les categories d'esport màster i esport escolar, enguany han quedat desertes.

A més de les diverses autoritats comarcals, han confirmat la seva presència Joan Segura (com a representant territorial de l'Esport a Lleida) i Eloi Bergós, diputat provincial. En el decurs de l'acte lliuren sengles guardons a la secretaria general de l'Esport i la Diputació de Lleida.

El format de la Nit de l'Esport del Solsonès dels darrers anys s'ha plantejat més amè i distès que en edicions anteriors. Per dinamitzar l'acte, enguany hi haurà exhibició de taekwondo, a càrrec de Jorge Monteagudo, que és mestre de l'escola solsonina d'aquesta disciplina i campió de Catalunya de hapkido, i Marcel Castillo, mestre al Bam Chun d'Horta.