Amb la tranquil·litat de l'última victòria fora de casa, però sense confiances, perquè el descens és només sis punts darrere, l'Espanyol visita aquesta tarda un Atlètic de Madrid que estrena segona posició a la classificació i que sabrà el resultat del líder abans de començar a jugar.

Els blanc-i-blaus no podran disposar els centrecampistes Víctor Sánchez, per acumulació de targetes grogues, i Salva Sevilla, que arrossega una distensió a l'adductor de la cama esquerra. Han entrat a la convocatòria Cañas i Jordán. Tampoc no jugarà avui el lateral Arbilla, que s'ha recuperat de les molèsties musculars que tenia però que encara no té prou ritme de competició. L'Espanyol es basarà en el bon moment d'Hernán Pérez, la capacitat golejadora de Caicedo i el virtuosisme de Marco Asensio.

Dues baixes matalasseres

Pel que fa a l'Atlètic, el conjunt de Simeone tindrà les baixes de Jackson Martínez i Gabi. Els blanc-i-vermells arriben al duel en un bon moment, després de guanyar el Betis a domicili i el Galatasaray a casa i volen, sobretot, explotar la seva fiabilitat defensiva. No han rebut cap gol en els tres darrers partits i estan sent, tota la temporada, un conjunt molt difícil de superar pels contraris.