L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha assegurat que la golejada (4-0) a la Reial Societat, que segons la seva opinió ha realitzat "un gran partit", és una prova més que demostra "el potencial" del seu equip.

"És curiós que un equip com la Reial, que ha fet un gran partit, s'emporti quatre gols. Això parla del nostre potencial", ha explicat en la roda de premsa posterior al partit el preparador asturià.

En aquest sentit, ha elogiat la predisposició dels seus jugadors: "En un partit amb una actitud de a veure què passa haguéssim tingut problemes".

I és que, segons el seu punt de vista, l'equip entrenat per Eusebio Sacristán ha fet "el futbol destacable" que van demostrar en la victòria contra el Sevilla.

"Han jugat un gran partit i ha estat molt difícil per a nosaltres. El fet d'estar tan bé, ha estat fonamental", ha puntualitzat l'entrenador del conjunt blaugrana, que si bé ha admès que els seus jugadors estan en un "gran nivell", espera que "el millor moment de la temporada estigui per arribar.

Els quatre gols del partit han tornat a ser obra de Neymar, Suárez (2) i Messi, que amb el partit resolt s'han buscat contínuament perquè l'argentí anotés el quart gol.

"Un cop el partit està resolt tots els jugadors busquen gaudir. Entenc que això succeeixi. (Messi, Neymar i Suárez) tenen tanta complicitat que sinó per ells la festa no és completa", ha precisat.

Davant la Reial Societat, Jérémy Mathieu ha tornat a ocupar el lateral dret -"ha fet un partit complet", ha valorat sobre el francès- mentre que el migcampista Sergio Busquets ha tornat a jugar un partit "sublim", ha subratllat.

En els últims tres partits, el Barcelona suma 14 gols a favor i tan sols un en contra, uns registres positius que no obsessionen l'asturià, que prefereix anar partit a partit.

"Que estem en un moment bo és indubtable, veig que els jugadors gaudeixen del que estem fent, això és evident. Però no hi ha cap equip del món que hagi guanyat la Lliga el mes de desembre", ha avisat.

Així les coses, ha subratllat que "queda moltíssim i tots punxarem d'aquí a final de temporada", per això el seu objectiu és centrar-se en "el dia a dia".