El centrecampista francès Ma-thieu Valbuena va carregar ahir contra el seu company de selecció, el madridista Karim Benzema, per haver-lo "decebut" en el cas de presumpte xantatge amb un vídeo de contingut sexual i va arribar a dir que "no hauria fet això ni al meu pitjor enemic".

En una entrevista publicada ahir per Le Monde, Valbuena recorda que Benzema el va posar en contacte amb un intermediari que el va presentar com algú "molt fiable i molt seriós". Per a ell, "la manera com presenta les coses era per incitar-me a reunir-me amb algú. Indirectament, això vol dir pagar a aquesta persona per destruir el vídeo".

El jugador del Lió va relatar que Benzema li havia assegurat que els presumptes xantatgistes eren "grans delinqüents" i que el vídeo li podia generar problemes amb la família. També es va mostrar especialment dolgut quan els mitjans van publicar l'extracte de la conversa entre Benzema i el presumpte intermediari, ja que "la relació amb Karim no era tan sincera com creia".

Valbuena també va desvelar que la gravació va sortir a la llum perquè havia deixat el mòbil a un assistent que l'ajudava en afers informàtics i que es troba imputat per xantatge.