La solidesa defensiva de l'Andorra va ser la raó principal per entendre la derrota de l'Avià. L'equip del Principat en va tenir prou en aprofitar una acció a pilota aturada rematada amb el cap per Hugo al minut 3 per sentenciar el partit. A partir de llavors va dedicar-se a defensar amb una seguretat gai-rebé espartana, va desfer tots els intents d'atacar dels locals.

L'Avià va fer-se el domini del partit i a la primera meitat el seu davanter Miki López va fregar l'empat en dues ocasions. Al minut 15 la seva rematada va ser rebutjada per un defensa sobre la línia de gol i en el 30 va xutar fora de poc.

A la segona meitat el domini local encara va ser més clar, tot i que tampoc no va disposar de gaires ocasions de gol. L'Andorra encara va tancar-se més en defensa. Al minut 53 el capità Joan Noguera va estavellar un xut de falta al travesser i al 67 Ferran va salvar amb el peu una rematada a boca de gol de Pol que ja es veia com a gol. El proper partit dels homes d'Óliver Ballabriga serà el 12 de desembre al camp del Farners.