Amb el campionat del món sentenciat a favor del britànic Lewis Hamilton, la notícia dels darrers dies era la d'un possible any sabàtic del pilot asturià de McLaren Fernando Alonso, que enguany ha tingut una nova temporada per oblidar. El doble campió del món els anys 2005 i 2006 va desmentir que el president de McLaren, Ron Dennis, contempli la possibilitat que Alonso no disputi el Mundial la temporada vinent en cas que el nou cotxe no li donés prou confiança. Aquest rumor va sorgir d'un tuit de de l'excap de l'equip britànic Eddie Jordan, que ho deixava entreveure.

"No he parlat amb ell, així que no crec que sigui cert. Lògicament, esperem tots que l'any vinent siguem més competitius i, quan ho siguem, a veure si tenim més sort". Preguntat per si pot ser una maniobra per pressionar-lo a ell o Honda, va dir que "sempre és la mateixa història, no? D'alguna cosa que es diu i que després he de sortir jo a desmentir-la. No sé que dir-hi...", va concloure el pilot.

Rosberg torna a fer la 'pole'

L'alemany Nico Rosberg sortirà des de la pole position a la darrera prova del Mundial, que es disputa avui als Emirats Àrabs. El pilot de Mercedes va obtenir la seva sisena pole consecutiva, en ser el més ràpid amb un temps de 40.237.377. Hamilton, que ja és campió, sortirà des de la segona posició. L'asturià Alonso sortirà des del dissetè lloc.