El Cadí La Seu va obtenir un triomf molt plàcid a la seva pista davant el Gipuzkoa, que només va oferir resistència durant la primera part i va acabar caient per un clar 81-56. En el primer quart les urgellenques van imprimir un ritme alt de joc, però van estar molt desencertades en el llançament i això els va impedir agafar avantatge (empat a 17 al final del període inicial).En el segon les locals van començar a trobar l'encert i van agafar una renda de sis punts a la mitja part de l'enfrontament (38-32).

En el tercer quart les basques van notar el cansament i van deixar més facilitats al Cadí, que va encarrilar el duel amb un parcial de 24-8 (62-40 al final d'aquest tram). En els deu darrers minuts el tècnic urgellenc Joan Carles Pié va aprofitar la situació per fer descansar les seves jugadores més importants i donar minuts a les menys habituals, entre elles Andrea Vilaró, que tornava després de vuit mesos de baixa. També va debutar amb el Cadí la base australiana amb passaport italià Nicole Romeo, que va fer nou punts. En la propera jornada el Cadí rebrà el Campus Promete, dissabte a les 19.45 h.