El Catalana Occident Manresa cadet va competir amb dignitat a la pista d'un dels millors equips de Preferent, el Joventut de Badalona, que es va imposar per 77-69. En el primer quart els manresans van estar a un gran nivell, amb força encert en el tir i un gran treball en defensa, davant s'uns locals molt desencertats. Gràcies a aquesta gran tasca els bagencs van aconseguir deixar el seu poderós rival en només cinc punts en els primers deu minuts (5-18). En el segon període els locals van reaccionar i van remuntar davant uns visitants molt tous. D'aquesta manera es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 34-27. A la represa els badalonins van clavar un parcial d'11-2 i van arribar als darrers deu minuts amb un 56-41. Llavors, els manresans es van posar a sis punts quan faltaven dos minuts, però ja va ser massa tard i van caure.