JOVIAT/FEMENÍ SANT ADRIÀ

?JOVIAT. Subirana 5, Tarragó 7, Clotet 8, S. Beltran 7, Puiggròs 6-cinc inicial- Rodríguez, Soler 1, Martí 11, N. Beltran 7, Sánchez ?FEMENÍ SANT ADRIÀ. Amigó 7, Maroco 2, Verano 7, Moreno 15, Balagué 6 -cinc inicial- Sardà 2, Gisbert 3, Flores 7, Oliva 4 ?ÀRBITRES:Oliver i Belmonte ?PARCIALS: 10-14, 23-20, 34-38, 52-53

La Joviat va fer un gran partit i es va quedar a només un punt de donar la sorpresa i derrotar el líder Sant Adrià, que només ha perdut un partit en aquesta primera fase. Les manresanes van sortir amb força i van aconseguir que les visitants no s'escapessin. De fet, al segon quart les bagenques van fer una gran defensa, que va fer que les adrianenques només anotessin sis punts en aquest tram. Es va arribar al descans amb tres punts de marge per a les locals (23-20). En el tercer quart les jugadores visitants van reaccionar i van entrar als darrers deu minuts quatre punts per sobre (34-38). En el darrer quart es va produir un frec a frec constant pel triomf, que es van endur les noies del Sant Adrià després que les bagenques fallessin l'últim tir del partit.