L'Arsenal va desaprofitar una altra oportunitat per situar-se al capdavant de la lliga anglesa, empatat amb el Manchester City i el Leicester, en no passar de l'empat al camp del modest Norwich (1-1). Özil va avançar els gunners però Grabban va empatar per l'equip groc i els de Wenger ja no van saber refer l'avantatge.

Els resultats del cap de setmana han beneficiat un Liverpool que és sisè, sis punts darrere dels líders. Ahir en va tenir prou amb un gol de James Milner de penal, a l'inici de la segona meitat, per vèncer un Swansea que arriba a la zona perillosa.

Qui sembla no aixecar gaire el cap és el Chelsea. Ahir, l'equip de Mourinho ho va intentar, però no va passar de l'empat sense gols al camp del Tottenham. A més, Diego Costa, que va escalfar-se durant un bon tram de la represa sense sortir al camp, va tenir un gest despectiu en llançar el peto en direcció al tècnic a l'hora de tornar a la banqueta.

En el quart partit disputat ahir, el West Ham apareixia com a favorit davant d'un West Bromwich Albion situat a la part mitjana de la classificació, però els hammers no van passar de l'empat (1-1). L'argentí Zárate va inaugurar el marcador per als locals, però un autogol de Reid va restablir l'empat a l'electrònic.