PETRO PINTÓ ASFE/UNIGIRONA

?PETRO PINTÓ ASFE. Cunill 9, Ambròs 2, Orive 10, Guix 2, Gener 20 -cinc inicial- Gotsens, Jorba, Puigbò, Ledesma, Colldeforn 2, Santesmases ?UNIGIRONA. Ribó, Soler 5, Arderiu 4, Coma 4, Vilamitjana -cinc inicial- Gregoris, Artigas 1, Ferreiro 9, Talasimov 17, Fàbrega 6, Sala, Prieto ?ÀRBITRES:Puertas i Cardozo ?pARCIALS:14-10, 28-19, 34-30, 45-47

El Petro Pintó Asfe va encaixar una nova derrota a la seva pista en caure davant l'Unigirona per dos punts de diferència (45-47). Amb aquesta derrota, les fruitosenques es compliquen l'accés a les fases d'ascens, al grup dels vuit millors de la categoria Preferent, ja que necessitarien imposar-se a la pista del Cerdanyola i que el Cervera o l'Unigirona perdessin els seus respectius partits.

En el primer quart les jugadores bagenques van dominar el ritme de joc i van agafar quatre punts de marge al final del primer quart (14-10). En el segon període la tònica es va mantenir més o menys igual i les locals van poder ampliar la distància fins al 28-19, amb la qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat hi va haver més igualtat entre les dues formacions, que anaven fent defenses alternatives. Tot i això, les gironines van aconseguir retallar diferències i van acabar el tercer quart només quatre punts per sota (34-30).

En els deu darrers minuts del partit els dos conjunts van protagonitzar un emocionant frec a frec per endur-se una victòria que era vital per a ambdues bandes. Es va arribar a la darrera possessió del partit amb dos punts d'avantatge per a les visitants, però en el darrer sospir les noies de Sant Fruitós de Bages van aconseguir trobar un tir sota cistella per intentar forçar la pròrroga. Tanmateix, la pilota no va voler entrar i el triomf va ser per a les jugadores gironines.