BÀSQUET OLOST/SANT JOSEP

?FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST. Roqueta 18, Prat 10, López 9, Saliou 17, Carrillo 2 -cinc inicial- Riera 2, Font 1, Pratdesaba, Brià 2, Mbaye 3 ?ÀRBITRES:Sánchez i Villaró ?pARCIALS:18-14, 35-32, 52-48, 64-67

El Formatges Betara Bàsquet Olost va encaixar una nova derrota a la seva pista davant del Sant Josep de Badalona per un resultat de 64-67. Els jugadors olostencs van començar molt forts i van obtenir quatre punts de marge al final del primer quart (18-14). En el segon, la tònica no va variar gaire, i els homes locals van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de renda (35-32).

En el tercer quart hi va haver una igualtat màxima entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va entrar als deu darrers minuts del duel amb un marcador de 52-48. En aquest quart hi va haver un frec a frec constant per la victòria, que al final va ser per als visitants gràcies a un major encert de cara a cistella. En la propera jornada, la darrera de la primera fase de la competició, el Bàsquet Olost jugarà a la pista del cuer del grup, el Sant Cugat. El duel serà el dissabte 12 de desembre, a partir de tres quarts de sis de la tarda.