El segon desplaçament consecutiu no va ser favorable al Manresa. Després de vèncer a la Jonquera diumenge passat (1-2), ahir, els manresans van jugar al camp del Sants, un equip que feia set partits seguits que no guanyava. Un solitari gol del local Felip amb min 67 va tombar els manresans en un duel amb molt poques ocasions de gol dels uns i els altres.

L'equip de Dani Andreu va intentar portar la iniciativa davant un Sants que es mostrava còmode en la pressió i amb el llançament de contracops. En el minut 5, un canvi de joc va deixar Crivillés pràcticament sol davant Yamandú però la seva rematada va sortir per sobre del travesser. Als 15 minuts, Navarro va guanyar l'esquena al seu defensor però la seva rematada va sortir massa creuada. No va ser fins al minut 37 que el Manresa va tenir la seva primera ocasió. Va ser una assistència de Kevin a Bordas, però el davanter manresà va xutar a fora pel lateral de la xarxa.

Abans del descans, al minut 40, unes mans de Solernou van ser castigades amb un penal que va llançar Fran, i Yamandú va aturar en primera instància i que en el rebuig va enviar la pilota a córner.

La segona part va tenir més alternatives tot i que els porters van ser espectadors del joc per les poques oportunitats que va haver-hi. Va ser al minut 67 que el Sants va fer la primera rematada entre els tres pals; va ser un error defensiu que va deixar Felip sol a la frontal de l'àrea, que es va presentar davant Yamandú i va marcar a pler.