Per sisè any consecutiu, la finca de les Comes ha estat l'escenari de la gran festa de l'enduro. Han estat més de 600 els pilots, professionals i amateurs, que s'han reunit arran de l'EnduRoc Burn 2015. Al final va ser Oriol Mena qui es va adjudicar la victòria absoluta, la quarta en les seves presències a les Comes. En el Super Enduro Challenge qui es va imposar va ser Ramon Quer, tot pilotant una Beta.

Durant la jornada de dissabte, es va gaudir del tram espectacle amb la Superpole, on els pilots amb els quaranta millors temps en el tram cronometrat es van veure les cares en una cursa en què ho van donar tot per aconseguir la victòria i es va proclamar campió el surienc Josep Garcia amb Husqvarna. Els altres guardonats de la Superpole van ser Oriol Mena (amb Beta), Jordi Quer (Beta), Joan Jou (Yamaha) i Jordan Curvala (Sherco).

Ahir, tenia lloc la cursa EnduRoc (Race of Champions), i en la qual van córrer alguns dels pilots més destacats del panorama estatal. Va ser Oriol Mena el vencedor, que va protagonitzar una brillant remuntada després de sortir de l'última plaça per un problema en l'arrencada. Joan Jou, amb l'equip Yamaha, va quedar en segona posició. Ramon Quer amb la seva Beta, tercer, Jordi Quer, quart, i Sergi Casany va ser cinquè amb una KTM. Ahir no va estar de sort Josep Garcia, que va quedar apartat dels primers llocs per problemes mecànics i es veia obligat a abandonar.

L'última cursa de la jornada i la més multitudinària va ser la de la Categoria Amics, amb més de 300 participants i amb una sortida que feia patxoca. Després de les dues voltes al circuit, el vencedor final va ser Dídac Plans, amb un segon lloc de Sergi León i tercera posició per al campió del món del 2011 en Superbikes, Carles Checa. Edgar Garcia era quart i Albert Murillo va acabar en la cinquena posició.