El Sallent va sortir victoriós del derbi bagenc amb el Joanenc. Ja al minut 1, els de Jordi Capellas es van avançar amb un gol d'Álex González. A partir d'aquí, l'equip entrenat per Albert Bonvehí va agafar la iniciativa però sense crear massa perill a la porteria defensada per Putxi. I abans del descans, Yuti faria el 2 a 0 (min 39) que deixava les coses molt complicades per a un Joanenc enfonsat a la classificació amb només sis punts.

De totes maneres, a la represa, un penal convertit per Alberto Criado al min 53 va fer entrar en el partit els santjoanencs, tot i que pot després, va arribar el 3 a 1 obra de Pla (min 57). Amb el marcador favorable, els sallentins es van dedicar a conservar la diferència intentant sortir al contracop, tenint en compte que al minut 65 seria expulsat per doble amonestació el local Álex González. El Joanenc va buscar la manera de ficar-se de nou en el partit però sense poder-ho aconseguir.

Amb la derrota, el Joanenc queda a la cua de la classificació amb els mateixos punts que el Gironella (6), quan s'han disputat tretze jornades. Per la seva part, el Sallent és a la zona mitjana de la taula i té com a assignatura pendent els partits com a visitant, ja que a fora encara no s'ha estrenat.