De moment, ningú no pot parar el València amb Pedro Martínez a la banqueta i una de les plantilles més completes i solvents de l'ACB, amb l'escorta santpedorenc Rafa Martínez de capità.

El cinquè classificat de la lliga, el Gran Canària arribava a València amb la voluntat de plantar cara; ho va poder fer només fins a la mitja part ja que un tercer quart que va ser pletòric dels locals (un parcial de 22-10) va finiquitar l'oposició del conjunt d'Aíto García Reneses.

En l'inici, l'Herbalife havia ofert un joc dinàmic amb Pangos dirigint el seu equip. Encara que els locals van provar d'obrir forat gràcies a un 18-11, sis punts seguits d'Oliver donaven vida al conjunt illenc, que va tancar el primer quart perdent per 23-17 i va aguantar bé tot el segon període (45-37). Però va ser tornant dels vestidors que els homes de Pedro Martínez van fer servir tota la seva superioritat en el joc interior per neutralitzar un Gran Canària que va aixecar la bandera blanca, i al final va perdre de 25 punts.