Adrià Duarri i Sílvia Leal es van adjudicar la victòria a la Bell Race, la prova que tancava el quart Campionat Maqui de curses de muntanya pel Bages i el Berguedà, i que va aplegar cap a 300 corredors a l'Hotel Mas de la Sala de Cabrianes, per recórrer els 15 km d'itinerari per la comarca bagenca.

Adrià Duarri i Josep Roset van liderar la cursa des del seu inici , juntament amb Albert Comellas. Duarri va imposar un fort ritme, que només Roset va poder seguir, mentre que Comellas va quedar despenjat des del quilòmetre 4. Quan quedaven 5 quilòmetres, Roset es va posar al davant però en els darrers 300 metres Duarri, a l'esprint, va ser el primer a la meta amb un temps d'1h 05' 52'', seguit de Josep Roset amb 1h 05 '55'' i d'Albert Comellas amb 1h 08' 28''.

Per la seva banda, la corredora del Centre Excursionista del Solsonès Sílvia Leal va guanyar en categoria femenina, amb total autoritat amb 1h 19' 00'', davant de Yolanda Garcia (1h 29' 00'') i de Laia Gonfaus (1h 30' 00''). Cal destacar que tan sols catorze hores abans de la Bell Race, la Sílvia Leal havia guanyat la cursa nocturna Rosa del Nord, fent parella amb Silvia Zúñiga.