El jove jugador anoienc Bernat Jaume continua sumant victòries a les files del seu equip a la lliga francesa, l'Evreux AC, i es manté imbatut dins la competició de la Nationale-1 de França.

En la segona jornada disputada a doble partit, i amb la seu ubicada a Mulhouse, Jaume jugava primer contra el Valeciennes. Es va imposar per 3-0 en el seu duel amb Renan Lavigne, exprofessional i un jugador que havia estat entre els 20 millors del món. És també a hores d'ara un dels entrenadord de Greg Gaultier, també francès i vigent campió del món. A la tarda, l'equip de l'Evreux es veia les cares amb el conjunt local del Mulhouse, que és l'actual campió de lliga, però que tenia baixes de jugadors que han anat a un torneig a Hong Kong. En aquest cas, Jaume va vèncer per un resultat de 3-1 Yan Perrin, que havia estat entre els 50 primers del rànquing mundial.

D'altra banda, en lliga catalana, triomf (3-1) del Ràdio Sala Plastnet a Tercera. Va perdre Sergio Rivero però van sumar Javi Fajardo, Quim Martínez i Carles Sánchez.