El jugador de bàsquet Rudy Fernández, del Reial Madrid, pateix una hèrnia discal que l'obligarà a passar pel quiròfan, motiu pel qual podria arribar a estar tres mesos sense jugar . Fernández serà intervingut aquest proper dious, dia 3.

Rudy, de 30 anys, arrossega problemes a l'esquena des de la seva etapa a la NBA i va recaure en l'últim Eurobasket disputat al setembre, la qual cosa li va impedir brillar en el campionat i el va martiritzar amb dolors, fet al que s'hi va sumar un fort cop rebut a la mateixa zona en la final jugada contra Lituània.

Aquests dolors li van impedir participar a la final de la Copa Intercontinental que el Reial Madrid va guanyar al Baurú a Sao Paulo i a la Supercopa celebrada a Màlaga i en la qual el seu equip va ser eliminat en semifinals per l'Unicaja.

Rudy va jugar divendres passat poc més de deu minuts en el partit d'Euroliga disputat a Belgrad davant l'Estrella Roja, en els quals no va anotar cap punt, i no va poder participar aquest diumenge en l'últim compromís de lliga del seu equip davant el Dominion Bilbao Basket a l'espera de les proves mèdiques que aquest dimarts han confirmat la seva lesió.

La intervenció quirúrgica arriba en un mal moment per al seu equip ja que està obligat a guanyar els seus propers tres partits europeus per passar al Top 16 de l'Eurolliga, ja que actualment és cuer del Grup A amb tan sol dues victòries en set partits.