Els atletes de l'Avinent Manresa i del CA Igualada han aconseguit pujar fins a catorze vegades als podis de diverses proves que s'han disputat aquests dies pertot Catalunya. Els manresans han acabat la participació amb quatre victòries, un segon lloc i quatre tercers i els igualadins, amb un triomf, dos segons llocs i dos tercers.

Així, pel que fa a l'Avinent, Lorena Cubillas va guanyar la Sansi de Lleida, de cinc quilòmetres, amb un temps de 19.41 i la corredora de Centelles Berta Estragués va imposar-se en els cinc quilòmetres de Moja amb 20.54. També va vèncer, en la seva categoria d'edat, Sylvain Quevre en els 10 km de Vilanova i la Geltrú amb 33.53. L'últim triomf va recaure en Queralt Vallbona, vencedora en benjamines al cros Vila de Castellar.

La resta de podis van ser la segona posició de Bethelem Manzano en cadets a Castellar i les terceres de Júlia Dalmau en la mateixa cursa, d'Ester Guerrero en sèniors i de Lia Gómez en prebenjamines.

Pel que fa als corredors del CA Igualada, els podis van arribar al cros de Valls. Laia Alonso va guanyar la cursa de benjamins amb 3.35 per fer 850 metres. Les segones posicions van recaure en Oriol Alonso (alevins) amb 6.05 en 1.508 metres i Edit Guzmán (infantils), amb 6.31 en la mateixa distància. Finalment, els tercers llocs van recaure en Nil Cabello en alevins, amb 6.08 i en Laura Giménez en infantils amb 6.32 per dur a terme tot el recorregut.