Les formacions masculina i femenina del Manresa Rugby Club van seguir camins diferents en els últims enfrontaments. Els nois van vèncer a domicili i les noies van encaixar un sever correctiu a casa en un amistós

Així, el conjunt masculí va aprofitar-se de dos assaigs en els primers deu minuts per marcar tendència al camp dels Spartans de Granollers, equip que els havia derrotat en els darrers anys, en la setena jornada de lliga. Al descans es va arribar amb 5-12 favorable que es va transformar en un 5-24 al final gràcies gran defensa i a dues marques més en la represa del partit.

Pel que fa a l'equip femení, va caure per 0-77 contra l'INEF Lleida en un partit en què va acusar les baixes i la poca experiència d'algunes jugadores. Les lleidatanes van trigar a fer la primera marca. El proper partit serà contra les Carboneres de Terrassa.