Un total de sis podis van aconseguir els corredors de la setena regió en la cinquena prova de la Copa Catalana de ciclocròs celebrada diumenge passat a la localitat de la Garriga. La cursa es va desenvolupar en un circuit planer i ràpid, malgrat haver-hi una primera part amb punts tècnics.

Les classificacions van ser: en elit: 2. Gerard Álvarez (Tomàs Bellès-Cannondale; 9. David Pons (BikeandPons); 17. Boris Sigler (BikeandPons); en màster: 1. Pau Egeda (Tomàs Bellès-Cannondale); 2. Josep Chavarria (CC Bas), 4. David Puig Relber; 8. Enric Farriol (Odena Pallarés). En veterà 40: 6. Toni Fabrés (Sala Sport Bike); 7. Xavier Alsina (BikeandPons); 9. Narcís Pujol ( Tomàs Bellès-Cannondale); 12. Toni Massana (BikeandPons); 22. Xavi Castaño (BikeandPons). En veterà 50: 2. Xavier Martí (Tomàs Bellés-Cannondale); 3. José Martín (Masquefa); 11. Miquel Calm (Nineta). En veterà 60: 4. Joan Carbonés (Nineta). En fèmines jr: 1. Júlia Pujol (Tomàs Bellès-Cannondale). I en cadets: 9. Raül Sebastianes (Nickys ).

La propera prova puntuable serà el Trofeu Ciutat de Manresa, que tindrà lloc dimarts, dia 8. La cursa, sota l'organització de l'Esport Ciclista Manresà, es desenvoluparà a la zona esportiva del Congost en un circuit de 3 km i amb quatre curses per categories des de 2/4 de 10 del matí.