La participació de Messi en l'equip inicial pot ser el millor reclam per al públic per assistir aquest vespre, a partir de les vuit, a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el modest Villanovense. L'inesperat 0-0 de l'anada i la necessitat de l'argentí d'acumular minuts després d'estar dos mesos parat per lesió poden explicar les paraules d'ahir del tècnic Luis Enrique, que va assegurar que qui vagi avui al Camp Nou veurà un "onze de garanties".

Entre els espectadors hi haurà 23.000 persones desfavorides que han rebut entrades de part del departament de Benestar Social per poder veure el partit. Qui probablement no hi serà és el porter alemany Ter Stegen, del qual el club va informar ahir que té molèsties al genoll esquerre.

Luis Enrique va voler ser prudent ahir en afirmar que "el resultat és perillós, ja que qualsevol empat, menys el 0-0, ens elimina. Si tenim un mal dia, podem anar-nos-en a casa. No seria la primera vegada que un equip de Segona B n'elimina un de Primera". Sembla clar, però, que l'asturià farà descansar alguns dels jugadors amb més partits a les cames, com Busquets, Piqué, Neymar o Suárez.

Allargar el moment

L'entrenador asturià, respecte del bon moment del seu equip, va afirmar que "intentarem allargar-lo al màxim, però sabem que això no durarà sempre". També va aclarir que no té res a veure en la demanda del club contra Manolo Sanchís i Poli Rincón per haver justificat una puntada de peu a Neymar, però va deixar clar que "cap acte, ni cap gest futbolístic que succeeixi al terreny de joc no justifica una agressió".