En una gala en què es premien els millors tècnics de la temporada passada, divendres tindrà lloc la quarta edició del Dia de l'Entrenador, que organitza el comitè tècnic de la Federació Catalana de Futbol.

En aquest acte, el surienc David Gallego tindrà el seu protagonisme, ja que serà un dels guardonats, per haver aconseguit, amb l'Espanyol, el títol de lliga a la Divisió d'Honor juvenil en el seu grup 3. La jornada tindrà lloc a l'Hotel Hesperia Tower de Barcelona a partir de les 5 de la tarda.

La resta de tècnics distingits són: Vicente Moreno (ascens a Segona Divisió amb el Gimnàstic de Tarragona), Martín Posse (ascens a Segona B amb la Pobla Mafumet), Juan José Garcia (ascens a Tercera Divisió amb el Júpiter), Joan Antoni Pallarès (ascens a Tercera Divisió amb el Morell), Josu Imanol Julián (ascens amb el Suburense a Primera Catalana i guanyar la Copa Catalunya amateur), Xavi Llorens (títol a la Primera estatal femenina amb el Barça), Jordi Illa (títol de lliga a la Primera Divisió de futbol sala d'Hongria, Copa i Supercopa, amb el Györi FC), Jordi Puig (títol estatal amb la selecció sub-12 de futbol sala) i Antonio Mesa (títol estatal amb la selecció sub-19).

A més, rebran insígnies d'or, Ginés Meléndez (director de l'escola estatal d'entrenadors) i Òscar Perarnau (director esportiu del RCE Espanyol).