El futbolista del Reial Madrid Karim Benzema vol tornar a jugar amb Mathieu Valbuena a la selecció francesa per "guanyar l'Eurocopa", segons va assegurar en una entrevista emesa ahir a la nit per la cadena de televisió TF1 després d'haver estat imputat per un cas de xantatge al jugador del Lió. Abans, s'havia filtrat la declaració del jugador a la policia francesa de fa unes setmanes, segons la qual "tot ha estat un gran malentès".

Per televisió, Benzema, que té prohibit entrar en contacte amb Valbuena, va afirmar que Valbuena, que fa pocs dies va dir que no hauria fet el mateix ni al seu pitjor enemic, li havia dit que "tot anava bé". Benzema va recordar que ell havia anat voluntàriament a declarar després d'haver estat implicat en la intermediació del cas de xantatge al seu company de selecció per un vídeo de caràcter sexual. També va dir que "espero que tot acabi bé, que tothom ho estigui, Mathieu, jo i el meu amic [implicat en els fets]".

Declaració filtrada

Sobre les declaracions a la policia, filtrades al diari Le Monde, Benzema hi explica que "al principi només volia tenir-lo [a Valbuena] al corrent de la història i ajudar-lo perquè a mi m'havien fet alguna cosa semblant". Benzema hi relata que es va assabentar de l'existència del vídeo a través d'un amic del seu amic Karim Zenati i que "quan vaig començar a dir a Mathieu que existia i que podia comptar amb mi va començar a fer-me preguntes sobre aquestes coses. Li vaig dir que tot depenia d'ell i que algú el podia ajudar". Segons ell, el seu to de broma a l'hora de parlar amb Zenati és habitual en la seva manera de ser.