La secció de jujitsu de la Societat Atlètica Súria (SAS) va arrencar una victòria, dos segons llocs i un tercer en la Copa d'Espanya que es va disputar a Puertollano. La victòria va correspondre a Toni Rodríguez i Aleix López, que van guanyar la seva última competició cadet en duo kata.

Pel que fa als altres podis, Alana Aidarova va quedar segona en la competició cadet de menys de 66 kg. En el mateix grup d'edats, però en nois, Vlad Sobol també va ser segon, però aquest cop en la categoria de menys de 75 kg. Finalment, la medalla de bronze va anar a parar al coll de Mireia Soler, que va quedar tercera en lluita femenina en menys de 52 kg.

L'equip cadet i júnior de la SAS ja prepara la propera cita competitiva del calendari, la Copa d'Espanya júnior classificatòria per al Mundial sub-21 de Madrid.

Per la seva banda, l'equip sènior es concentra aquest desembre per preparar el Campionat de Catalunya i el d'Espanya. En aquesta cita, el proper 6 de febrer, Sheila Domínguez, Toni Rodríguez i Ruben Cabanillas ja tenen lloc segur per ser vigents medallistes.