Iris i Sira Capdevila, patinadores del CP Solsonès, van participar en la Copa Catalana per categories i que es va celebrar a Amposta. Per ser-hi van aconseguir situar-se en els tres primers lloc a la territorial de Lleida. Sira Capdevila ho va fer en la categoria cadet, mentre que Iris Capdevila ho aconseguia en el grup de les júniors.

En els entrenaments previs a la disputa de la competició, les dues solsonines ja van demostrar que es trobaven en bon estat de forma, tot preparant els salts i cabrioles. Hi va haver també l'acte d'obertura, que va incloure una desfilada i la hissada de la senyera amb el cant d'Els segadors de teló de fons.

Iris Capdevila va completar un programa llarg molt bo i va saber presentar els diferents integratius de la forma adequada i també va aguantar un salt nou per primera vegada. Es va quedar molt a prop del podi, amb un quart lloc que va ser molt merescut.

Seguidament, la categoria de les cadets va prendre el relleu. Era tot un repte per a Sira Capdevila, que es va aconseguir superar i va fer un exercici molt millor respecte de la darrera competició. La solsonina va posar de manifest tota la seva evolució tècnica, el resultat dels seus entrenaments, i va obtenir una digna classificació final.