El Club Gimnàstic Manresa ho té tot a punt per a demà per acollir el 5è Torneig de Prebenjamins, en la categoria A. Hi ha la participació de 24 equips i el campionat es farà durant tota la jornada de dissabte, amb la fase de classificació en un horari matinal i, a la tarda, totes les fases de classificació i la final.

Com en edicions anteriors, hi ha prevista la presència de clubs que destaquen per la seva cura pel futbol base i vinguts d'arreu de Catalunya. La fase prèvia tindrà un total de sis grups, començarà a les 9 del matí i acabarà al voltant de les dues del migdia. En el grup A hi ha el Gimnàstic de Manresa, Centre d'Esports Sabadell, l'Agramunt i el Manlleu. En el B, el CF Igualada, el Sant Cugat Esport, el Young Talent i el Vic Riuprimer. En el C hi ha el Nàstic B, el Montornès del Vallès, l'Atlètic Segre i el Sant Andreu. En el D, l'Espanyol, el CE Mataró, el Mollet i el Joanenc.

En el grup E competiran clubs com el Cornellà, l'Aqua Hotel, el FC Santboià i el Parets. Finalment, al grup F els equips participants són el Gimnàstic de Tarragona, el Jabac Terrassa, el Ràcing Blanenc i l'equip del Vilassar de Dalt. Els vuitens de final començaran a les 15.40 hores, els quarts a les 17.20, les semifinals a les 18.20 i la gran final es jugarà a partir de les 19 hores. Hi haurà la fase de consolació i el lliurament de premis és previst per a les 19.30 hores. El preu de l'entrada per als adults és d'un euro, i gratis per als nens. El 2014, el campió va ser el Barça, que es va imposar per 0-1 al Nàstic A.