El pilot manresà de skeleton Ander Mirambell va quedar a una sola centèsima d'entrar a la segona màniga i competir entre els vint millors a la segona prova de la Copa del Món de l'especialitat, que es va disputar ahir a Winterberg. Mirambell va batre per dues centèsimes el seu rècord a la sortida, tot i competir amb un lligament del genoll trencat, i va acabar la seva actuació amb un registre de 59.03, empatat amb el suís Ronald Auderset. Precisament un altre helvètic, Marco Rohrer, va ser qui el va apartar de la segona fase, en acabar amb 59.02.

Després de la seva actuació, el bagenc va explicar que "tinc una sensació agredolça, ja que és com si hagués xutat deu vegades al pal en un partit de futbol i hagués acabat perdent per la mínima". Tot i haver estat el seu millor resultat en dos anys, va lamentar un error en la parabòlica de mig circuit, que va provocar que hagués de rectificar la trajectòria. També va opinar que "potser hauríem hagut de posar reglatges més agressius, ja que la pista es trobava lenta".

La victòria a Winterberg va ser per al letó Martins Dukurs, que va acumular un temps d'1.54.73 i va superar per 56 centèsimes els segons, el rus Alexander Tretiakov i l'alemany Axel Jungk