El Barcelona visita avui Mestalla (20:30, Canal Plus Partidazo), on fa vuit temporades que no perd, per mesurar-se a un València atrapat en una crisi de resultats que l'ha portat a contractar un nou tècnic, el britànic Gary Neville, després de l'adéu de Nuno Espírito Santo, però aquest vespre encara serà "Voro" qui seurà a la banqueta.

De golejada en golejada el Barcelona ha anat solucionant els seus últims compromisos, que l'han portat a un resultat global d'èxit: líder a la Lliga, classificat per a vuitens de final de la Copa del Rei i primer en la fase de grups de la Lliga de Campions, sense haver d'esperar el sisè i últim partit d'aquest torneig a Leverkusen per resoldre el seu futur. Amb un expedient quasi immaculat des que en la jornada 7 va perdre contra el Sevilla en el Pizjuán (2-1), els de Luis Enrique han encadenat onze partits amb deu triomfs seguits, entre els quals només s'hi ha colat un empat, l'aconseguit contra el Villanovense a Extremadura (0-0) amb un equip ple de suplents. No només firma victòries, sinó que les acompanya de golejades, com així ha ocorregut en els últims quatre partits (Reial Madrid, 0-4; Roma, 6-1; Reial Societat, 4-0; i Villanovense, 6-1) Per al partit d'avui, el Barcelona perdrà l'exvalencianista Mathieu, lesionat a la Copa. La seva baixa se suma a les de Sergi Roberto, Douglas i Rafinha.

Per la seva part, el València arriba al partit amb moltes baixes i després del canvi en la seva banqueta, on avui hi haurà Voro, que ha cobert el trànsit de Nuno a Neville i que tractarà que el seu equip planti cara al Barcelona. El València afronta el partit després d'haver guanyat amb Voro a Barakaldo, que, ajudat per Phil Neville, germà del nou entrenador de l'equip, intentarà tirar endavant el partit. Mentre Javi Fuego i João Cancelo es perdran el xoc per sanció, la llista d'absències per lesió és molt més llarga: Diego Alves, Mustafi, Orban, Barragán, André Gomes, Feghouli, Negredo i Rodrigo.