L'Egiba va participar en el First Salt International Gym. Va ser una competició que acollia gimnastes de França, Bèlgica, Suïssa, Polònia, Espanya i Catalunya. Per part del club manresà hi van ser un equip masculí i un altre de femení.

En la part individual, s'ha de dir

que en la categoria Kids van ser al campionat Berta Monteagudo i Berta Franquesa, i van acabar en la cinquena i en la vuitena places, respectivament. Pel que fa a Mar Palliso i Lorena Medina, competien a Youth, i van ser la 8a i la 13a. En Open, Andrea Carmona va assolir la tercera posició i Laura Valero va ser la quarta classificada Per equips van aconseguir endur-se la segona posició.

En la categoria de Kids de nois, Martí Flores era 5è, Álvaro Giraldez 8è, Aitor Gómez 13è, Arnau Delgado 14è, Andreu Morell 15è i Jordi March, que només va fer dos aparells, va finalitzar18è. Pau Bermúdez va participar en la categoria Youth, on va ser 9è. Per equips es van classificar finalment en la cinquena posició.

D'altra banda, els gimnastes de base es van desplaçar a Andorra, al Trofeu Tardor. Entre les nenes, la prebenjamina Ona Sánchez va ser la campiona, com Alba Garcia en benjamines, amb el segon lloc d'Erika Burgos i Marta Cano que va ser cinquena. L'alevina Glòria Calm era novena. I en infantils, el podi va ser completament format per les gimnastes d'Egiba: Berta Boixadé com a primera, Carla López que va ser segona, i Gina Combellé, en la tercera posició. Pel que fa als nens, Marçal Ballesteros va ser el sisè en el nivell 3, i Gerard Ballesteros va ser el campió, a nivell 5.