Un cop acabada la lliga de clubs de la federació catalana de triatló de la temporada que engloba les diverses proves de triatló, duatló i aquatló, el club CERRR Igualada ha estat finalment el quart millor en dones i el cinquè masculí (amb els mateixos punts que el 4rt). Són uns grans resultats tenint en compte el gran nombre de clubs i molts amb un pressupost superior.

Dins la categoria femenina, el CERRR Igualada ha firmat una magnífica quarta posició final a la lliga, amb 408 punts assolits, i tan sols superat per tres clubs amb un gran potencial econòmic, com el Prat Triatló, el Triatló Granollers i el CN Reus Ploms, quedant davant del Fasttriatlon.

Pel que fa a la lliga masculina, cal destacar el gran cinquè lloc en la classificació gràcies a un total de 555 punts, empatats a punts amb el quart classificat, que ha estat el Triatló Granollers, i només tenint davant el CN Vic-ETB, el Prat Triatló i el Reus Ploms. D'aquesta manera, el CERRR Igualada clou una gran temporada situant-se com un dels millors clubs del país i el millor club anoienc pel que fa al triatló i duatló, tant en categoria masculina com femenina, i ja amb el pensament en el proper curs.