L'Igualada Calaf Grup va patir un dur correctiu a la complicada pista del Moritz Vendrell. L'equip de Ferran López va rebre un resultat contundent en contra, sobretot degut a que els locals van ser millors a la segona part.

Els igualadins van fer un partit irregular, destacant més al primer temps, on van arribar a l'àrea rival però els costava decidir. Tot i això, Ton Baliu marcava el 0-1 però l'equip no va poder ampliar l'avantatge i en defensa tot quedava en mans del porter Deitg. A la segona meitat la truita es va girar.

Els arlequinats van mostrar les dents però els locals van revitalitzar el seu joc i van ser superior. L'empat el va marcar Creus al minut 31 i poc després Ferrer feia el segon. Els igualadins van perdre els papers i els darrers minuts van ser de traca i mocador amb quatre gols marcats pel Vendrell de forma gairebé consecutiva. Sense temps a pensar gaire l'Igualada rebrà dimarts la visita del líder Vic a les 12.30 del migdia.