El Borussia Mönchengladbach va trencar ahir la ratxa victoriosa del Ba-yern de Pep Guardiola en imposar-se amb claredat per 3-1, el que va suposar la primera derrota del campió bavarès en l'actual temporada de la Bundesliga. Aquesta ensopegada la va aprofitar el Borussia Dortmund, que va derrotar el Wolfsburg (1-2) i es va situar a cinc punts dels bavaresos. Guardiola, en les tres temporades que porta al Bayern, mai havia perdut un partit en la primera volta de la lliga. En part, la derrota es pot atribuir a les lesions -faltaven Thiago, Robben, Alaba i Costa- però el Gladbach també en tenia d'importants com Traoré i Hahn.

La primera meitat va ser del Bayern, que no es va avançar en el marcador degut a les grans intervencions del porter local Sommer. Però a la represa, en la primera ocasió clara dels locals, Wendt va marcar el primer gol del partit. Aquest gol es va animar, i en una onada d'eufòria Stindl va fer el segon en el minut 66. El tercer va arribar dos minuts després, quan Johnson va finalitzar un gran contraatac. Ribery va fer el gol de l'honor bavarès, davant un equip que des de que l'entrena André Schubert no ha perdut cap partit a la lliga i ha passat de l'última posició a la zona d'accés a la Lliga de Campions.