Amb una destacada presència d'aficionats al llarg de tot el dia, el Gimnàstic de Manresa va organitzar dissabte a les seves instal·lacions del Gimnàstic Parc la cinquena edició del seu torneig de prebenjamins. Hi van participar 24 equips de tot Catalunya amb molta competitivitat en totes les fases, amb un alt nivell de joc en general, demostrant tots els equips les seves qualitats. Els partits es van disputar en tres camps de forma simultània en la primera fase.

Els dos equips del Gimnàstic, l'A i el B, van arribar a les semifinals, en què es van enfrontar a l'Igualada i l'Espanyol, respectivament, en el partit previ a la final. L'equip A va superar els igualadins per 3 a 0 i el B va caure clarament contra els espanyolistes per 1 a 6 tot i plantar cara. En l'enfrontament pel tercer lloc, el Gimnàstic B va derrotar l'Igualada per 2 a 0. En la gran final, molt disputada, el Gimnàstic A va superar per un ajustat 1 a 0 els pericos.

Pel que fa a la fase de consolació, i en les semifinals, el Parets es va desfer del Racing Blanenc per 2 a 1 i el Vic Riuprimer va vèncer el Joanenc per 3 a 2; a la final, el Vic Riuprimer va derrotar el Parets per un contundent 3 a 0.

En l'acte d'entrega de trofeus hi van participar el president del Gimnàstic, Miquel Sebastià, el delegat de la Federació Catalana de futbol a la Catalunya Central, Esteve Olivella, i el president d'honor del Gimnàstic, Francesc Bosch.