El Còrdova, líder destacat de la lliga Adelante, va ser un escull massa difícil de superar per al Girona de Pablo Machín, que va tornar a perdre a casa (1-2) i veu com es tornen a aproximar les posicions de descens. Els andalusos van tenir cinc minuts decisius en l'inici de la segona meitat, en què Fidel, al minut 54,i Florin, al 59, van deixar un 0-2 ja molt complicat de superar. El gol de Mata, de penal, dos minuts abans del temps reglamentari, només va servir per donar emoció al tram final.

Tampoc no funciona, en aquest cas fora de casa, el Llagostera, que va caure derrotat al Carlos Tartiere contra un Reial Oviedo que es troba en situació de promoció d'ascens a Primera. Els asturians es van avançar als dos minuts, quan Linares va aprofitar una passada de Johanesson per fer el primer. El conjunt d'Oriol Alsina, però, va reaccionar després de salvar moltes ocasions de gols locals i David Querol va empatar al minut 19. Cinc minuts més tard, però, Koné va tornar a posar en avantatge el seu equip, que es va dedicar a controlar els atacs gironins durant tota la segona meitat.