L'equip femení de l'Igualada jugava un partit important a Mallorca. Les igualadines necessitaven imposar-se al camp del Son Sardina per evitar separar-se dels equips que, com elles, lluiten per evitar el descens. Ho van aconseguir per un clar 2 a 5 final.

Tot i això, el partit va ser complicat a l'inici per a l'Igualada, ja que les locals es van avançar amb un bon gol (min. 7). A la mitja hora de joc, Judit va aconseguir empatar i, vuit minuts després, Marina va fer el 2 a 1.

A la segona part, les mallorquines van apujar la pressió i més endavant van arriscar amb una defensa de tres, però la davantera va estar impecable, amb gols de Mariona (min. 71), Marina (min. 75) i, de nou, Mariona (min. 82). Al final, i de penal, va arribar el 2 a 5.