El combinat català amateur, del qual forma part el jugador de Calders Gerard Puigoriol Putxi ha tancat la seva participació a la primera fase de la Copa de les Regions UEFA sense puntuar. En el segon partit disputat en la matinal d'ahir a Múrcia -intranscendent després de la derrota dissabte davant de Castella la Manxa per 0-2-, els catalans van caure amb polèmica per 2 a 1 davant de Múrcia.

Catalunya va jugar l'enfrontament amb el màxim interès. A la primera part, el joc va ser molt intens i el col·legiat Lax Franco va anul·lar un cop de cap del davanter del Prat Sascha per una suposada falta prèvia. Abans del descans, seria expulsat Lario per doble amonestació després d'una picabaralla amb el murcià Carrasco. A la represa va entrar Putxi de mitja punta i al minut 63 va fer el 0 a 1. Al minut 71 era expulsat un altre català, Marimon, després d'assenyalar-se un penal, que Múrcia va desaprofitar. Amb nou, Catalunya va rebre dos gols més.